En klasskamrat att lära av


Igår på minglet spenderade jag en del tid med Richard. Han är verkligen en sann handelsstudent. Som exempel kan jag berätta om seminariet då min grupp bestånde av 4 tjejer la fram en plan för att göra "menskoppen" till ett mer attraktivt varumärke (svårt, i know).

Till skillnad från resten av klassen som fnittrade, alternativt förfasades över att koppen enligt tillverlarens instruktioner ska kokas i en kastrull då och då, tog Richard tillfället i akt och föreslog en "new product to existing lines" - menskoppskokaren. Det var för jävla roligt. Hejja!




U call me!


Precis kommit hem från minglet /prisutdelningen på HHS business lab med väskan full av visitkort. Allt var toppen (jag och Alex drack bubbel, klädde av oss på toa, pratade med folk i kostym och dylikt), tills det va dags för prisutdelningen. Blev kallsvettig och nervös och ville egentligen bara därifrån. Det jobbigaste var när jag, inför hela samlingen, försökte skaka hand med Mr VD samtidigt som han ville kramas, måste sett knas ut.

Efter det ville otaliga kostymnissar prata om min "idé". Ansiktsyttrycken som tittade fram när jag avslöjat att idéen handlade om smink var fantastiska. Kostymnissarna löste nästan samtliga den obehagliga situationen (omg, en bransch de inte visste ett skit om?!) genom att en efter en bekänna diverse make up de, i all hemlighet, använder. Jag skrattade inombords.

Här kommer en bild från toan. Jag har i en och samma suddiga, dock lyckade, bild lyckats fånga;
1. En kandelaber i en dusch. Skitmysigt! Alex inspekterade den andra toan först men valde tillslut denna följt av utropet "Woho, vi fick kandelabertoan!". På grund av att jag sytt ihop min body i grenen var jag tvungen att strippa fullständigt på toan, Alex upplyste mig då om att ljuset var sexigt och att mina bröst såg stora ut. Okeeeej.
2. Alex. "Får jag va med på kandelaberbilden?"
3. Toalock. Helt off i en bild med en kandelaber och Alex. Det borde varit en het man.




Och ja, efter 7 glas champage är jag lite full. Ursäkta eventuell överdriven frispråkighet och stavfel.




Förolämpningen 09


- Vad gott du luktar. Har du duschat?

En sak om den kommit från Sofie Möller. En helt annan när den kommer från pojkvännen.





No need


Stina: Mormor, dra ett skämt!
Mormor: Jag ÄR ett skämt.




Att vara en bra vän


Kan defineras på flera olika sätt. Jag anser att jag var en modern, mycket god vän idag när jag la upp en bild på FB som var bra på Jenny men inte på mig. Fattar ni hur mycket jag gillar henne?





Stockholmsfasoner


På tunnelbanan vid Östermalmstorg, ett gäng med lantisar sitter brevid oss och har försökt konversera med oss flertalet gånger..

Jag: Här ska vi av.
Lantis: Jaha, vi kanske ska av här också då.
Jag: Nej, jag tycker att ni ska sitta kvar.




Uppsalafasoner


I taxin:

Jenny: Här får du lite plast av mig
Jag: Hahahah! Va?!
Taxigubben: (fnissar) Vill du ha kvittot?
Jenny: Asså nä. Man vill ju gärna inte veta.




Nä, ni har fått tillräckligt med istid nu


Konsten att slippa göra långa redogörelser om projekten på lektionerna går helt ut på att välja ett ämne som generar läraren. Jag har ett ord: Menskoppen.





before and after





Har gjort följande:
Hudretouch (glans, ringar under ögonen, beautyspots), mörkare och grönare ögonskugga, eyeliner, ljusare iris, kindben/käklinje, näsa, midja, kontrast




Dom två första!


Här kommer dom två första färdigretouchade bilderna från idag :) Men det finns en massa fler fina, så det lär dyka upp ett gäng till senare!






sneak peak


på Yingying och Flingan =D





Photoshooot!


Precis varit ute i bushen och fotat Yingying och Cissi för andra gången :) Förutom att jag lyckades med konststycket att knata rakt in i en gren, och däför nu har ett rivsår över halva näsan, gick det väldigt bra.

Ska sätta mig och shoppa bilderna lite nu så dyker dom säkert upp här ngn gång framöver.




It was meant to be.


Vi disskuterade just det faktum att jag för några år sen hittade mängder öl i min då 15-åriga brorsas hjälmfack på moppen, samt att jag lömskt planerade att ge honom ett 6-pack öl med texten "här får du ett 6-pack, det kommer passa bra i ditt hjälmfack!" i 16-års present, för att avslöja honom på ett extra pinsamt sätt.

Mamma ställde sig då frågan om de med flit gjorde hjälmfacken lagom stora för 6-pack, varpå Eric la fram följande teori;

- Nej, det var Gud som gjorde huvudet lika stort som ett 6-pack.





partey


Va ute med Möller och den återfunna barndomsännen Emelie i helgen. Blev en tjejig förfest som mest bestod av smink och hårspray. En del vin också. Det blev en vända till Magenta med fortsättning på wr innan jag tog av mig klackarna, ersatte dem med vita (smutsiga) tygskor, fick höra ett anklagande "toffel" från Möller och åkte till söder. Slänger in en bild.





Relax, take your time


Inte helt hundra på varför jag lägger upp den här. Förmodligen är det mest för att jäklas med Jenny som kommer skämmas ihjäl :)





Så.


Eh nä jag vet, jag är världens sämsta bloggare. Men faktiskt, till och med Blondin Bella har tagit pauser, även om hon kanske annonserade dem lite bättre.

Hursom, jag har ändå inte gjort speciellt mycket vettigt den sista tiden. En sväng till Uppsala efter tentora, lite övriga utgångar, en diplomandbal, ytters lite skola och sånt.

Idag och några dagar framöver skiter jag i skolan till förmån för smink. Intensivutbildning på Make Up Stores HK it is. Efter att jag va klar där idag mötte jag upp Stor-Jenny för att äta glass i solen på Martins terass. Liggandes där i varsin solstol passerade denna episod av lååååg humor;

Jenny: Vad är klockan?
Jag: Prick sex. (Sträcker mig efter glasskålen och lyckas halvt välta min solstol och mig själv över Jenny)
Jenny: Haha! Sååå klumpigt, vad gör du egentligen?!
Jag: Jag försökte ha pricksex med dig.
Jenny: Hahaha. Asså, pricksex (med engelskt uttal) kan du väl inte ha med mig heller?!
Jag: Joho, på svenska går det alldeles utmärkt.