Cape Cod


Vi har varit här i en vecka nu ungefär och förutom allt badande, solande och shoppande så förgylls tillvaron även av Theas fortsatta konstiga uttalanden. Några exempel:

På Forever21 där Thea har hittat ett set med 7 par örhängen: "3 dollar. Varför måste de vara så dyra?". Nu menade hon förvisso att de var dyra i jämförelse med några andra, men i alla fall. Det var som att Thea hade glömt bort sina 2 år i Stockholm och plötsligt blivit snål smålänning rakt igenom.

Thea kollar på Abercrombiepåsen (med en stor bild av en väldigt vältränad mage): "Det här är nästan som att vara otrogen." Sen placerade hon den på sänggaveln vid fötterna, suckade och somnade.

Ett jätteåskväder har bestämt sig för att besöka oss och mitt i regnet sitter Thea och filosoferar: "Hmmm, det låter som att Gud är dålig i magen och änglarna gråter för honom."

Idag försökte hon förklara hur en koreografi till en dans såg ut: "Vi tog ett steg såhär, och sen skulle vi slida på scenen." Jag var osäker först på om hon menade det hon sa, för ett tag verkade hon inte reagera över det hela. Så jag stog där och funderade över hur det hela gick till och om det möjligen kunde vara någon slags dansant motsvarighet till att olla något. Enligt egen utsago var det dock en blandning av glida och "slide:a".

Resten av dagen ägnade vi åt smink och foto. Här kommer lite bilder! :)