What is love?


Satt och youtubade och hittade förra årets bästa klipp, Björn Gustavssons dikt i melodifestivalen;

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,
När du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
when the eagles fly over mountain high

När all oro är som bortblåst och förvunnen
När Simba återvänder i lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
"Min pappa är rik vill du hångla?"

Om man spärrar upp sina ögon och man tittar bak med huvudet ut
Då ser man galen ut!
Det har egentligen inte hit å höra
Det är bara en grej man kan göra

När jag dansat med Elin en sommarnatt lång
Och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
Såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans

Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa och se hur det går,
Vad är fegt, vad är mod, what is löve? Baby, don't hurt me, don't hurt me no more.




Headache


Sitter hemma och dunkar huvudet i bokföringsboken. Upptäckte med Cissi här om dagen att det sätter sig foundation i böckerna när man gör så. Inte nog med att jag kommer kugga tentan, jag kommer ha en bokföringsbok med beiga pannavtryck också.




Inte ny, men bra ändå


Den här är från ett makeupjobb i somras, inte helt ny med andra ord, men tyckte ändå att den förtjänar ett inlägg. Notera gärna att jag försökt smälta in genom att sola dagen innan. God tanke kan tyckas men det resulterade bara i en oklädsam röd ton och ett kritvitt bikinimärke.



nippi: hahahaha vilken rolig bild!
jag: jag vet, den är lite sjuk
nippi: men!? det där är ju du!
jag: ja?
nippi: men shit, jag trodde det va ett skämt




oh how i love handels


Varit i skolan alldeles för länge idag. Med tanke på att jag snittar runt 1,25h/dag normalt sett blir 11 timmar en grov overload. Men jag misströstar inte! Har varit på en av Håkans fantastiska föreläsningar där några av höjdpunkerna var;
 
- En episod då en förvirrad Carro frågar "Men vad är det vi räknar på egentligen?!?!" och Håkan väljer att inte riktigt besvara frågan med "Ja hörrni, nu har Rektor bestämt att alla inte kan få A. Så det här är en fråga där man måste tänka". Det är bara att lära sig, Håkan fattar inte konceptet frågor. Eller iaf inte hur man svarar på dem.

- När Karin nös. Aldrig hört någon nysa så högt. Det var mer som ett skrik än en nysning. Hade det inte följts av en klassisk nysningsrörelse hade jag trott att det va ngt slags vredesutbrott. Jag, Cicci och resten av aulan blev knäpptysta, vände blicken mot Karin och gapskrattade.

- Denise ifrågasätter "P-hatt": (För er som inte är invigna i statistikens härliga värld är det en beteckning, ett P med en ^ på) Hon vänder sig om och frågar om inte striden stog mellan hattar och mössor och om det i så fall inte är helt politiskt inkorrekt att bara räkna med hattar och inte också mössor. Alex kontrar med en konstig liknelse om att hälften av allt folk i Frankrike i så fall borde gå utan huvud.

- Cissi bekänner skum fobi: "Jag tycker kroppsbehåring är läskigt. Jag är rädd för skägg!


Senare satt jag och tjuvlyssnade på ett par killar som "pluggade". Gissar på att dom också ska tenta Redovisning.

- Men shit vad det ringer i din mobil! Går på bra tjejfronten eller?

- Eh. javisst. Jag har ett överfyllt råvarulager just nu.

- Höhö! Fan va nice.

- Ja och snart ska jag omföra allt till produkter i arbete.





"svara alla"


Från:  Eyass ShakrahSkickat: må 2009-03-09 20:13
Tjena Dudes!

Det är ju muntlig redovisning på RiPen också! Vore bra om vi kunde ses nån snabbis i veckan och bara dela upp vem som ska säga vad...

Sara, bara för att jag är så grymt kär i dig så vann du 250kr på Discshop.se!



Från:  Jessica Ekberg CollinSkickat: ti 2009-03-10 09:58
Jag som trodde du var kär i mig Eyass!? Håll era kärleksaffärer för er själva nästa gång, det finns faktiskt dom som blir sårade...


Från:  Sandra SunnegårdhSkickat: ti 2009-03-10 11:43
Verkligen JÄTTEKUL att Eyass flirtat med alla i gruppen utom mig.




"vi har en underlig relation"


- Kolla han där! Han hälsar aldrig på mig i skolan, men han "gillar" min facebookstatus. Typ varje dag?!?!




Hon hade förmodligen blivit tvingad att diska?


Jobbade hela helgen men lyckades klämma in en jättemysig kväll med lilljenny. Eller ja, jättemysig var att ta i kanske, vi såg Män som hatar kvinnor vilket avsevärt drog ner mysfaktorn. Men middagen var mysig och filmen var "intressant". Eller ganska obehaglig för att va mer precis.


Blandat från den gångna veckan;

- Han är sällsynt ful.
Mamma om Israelen som Andreas Vinciguerra mötte i Davis Cup matchen. Hon påstog även att han va mer lik en grottmänniska än en tennisspelare samt att han skulle varit mongolid om han haft en hundradels kromosom till.

- Jag har förmodligen mått sämre, men jag kan inte komma på när det skulle varit.
Stefan om en "dålig" förfest på åland.

- Är du under 18 så ÄGS du av dina föräldrar! Slaverisamhället existerar forfarande!!!
Upprörd, ful tonåringsflicka (men typisk vänsterextremistisk uppsyn) i hetsig diskussion över telefon på bussen idag.





Världens bästa dag?


Har bara gjort bra saker idag. Frukostfikade med min bardisksdansarvän Jessica och gick igenom lite redovisning. Låt oss säga att vi tog det rätt lugnt, hann med en halv tenta på 3 timmar... Som om vi inte skitsnackat enough åkte vi och åt lunch med Sara W efter det. Det tog ytterligare två timmar. Utan att ha något som helst dåligt samvete ska jag nu snart iväg på ett företagsevent. Hört att det ska vara bra goodiebags. Det här kan bli den bästa dagen på länge.




När riktad marknadsföring blir helt fel



Någon som glömde informera om att facebook vet vilket kön användaren i fråga är av också? Det finns få saker jag kan komma på som jag skulle vilja ha mindre än en årsförbrukning hamburgare.




Apport Eva!


Pappa: Jag har varit så duktig! Jag åkte skridskor runt hela edsviken idag. Och sen var jag ute och gick med mamma.
Mamma: Eeeh, får jag påpeka att det var Flingan VI var ute och gick med?




U know it's time for a diet when..


Eric (för 15 år sen, pekandes på naturhistoriska riksmuseet): Oooooj... Det där huset är nästan större än pappa!!!

Nu i efterhand påstår Eric att det var ett skämt. Jag har svårt att tro det, han va ju typ 3 och även om hans humor ibland är excellent så kan den bara inte ha varit så välutvecklad redan då. Ändå känner jag ett visst medlidande då jag för ett par somrar sen ute på en gård, mitt i ingenstans, pekade på ett förbipasserande tåg och förvånat sa "Men stannar inte tåget här?". Det var ett skämt, men tydligen spelade jag korkad lite för bra, folk påpekar fortfarande gärna, med ett äckligt leende, att "tåget inte stannar överallt".  Det har ibland gått så långt att uttrycket använts som substitut för typ "att inte ha alla chips i påsen" eller "att hissen inte går ända upp". Apor.




Den här är bra






Högklackat har aldrig varit så skönt


Åkte efter ett spontant infall från pappa skidor i Romme i fredags. Stråååålande sol, överaskande bra backar, snö och ganska glada syskon plus en inlånad kusin. Den kusinen heter Richard och brukar få ingå i familjen då och då eftersom stackarn är ensambarn och därmed går miste om "syskonkärlek". Jag gillar det. Han är en sån där bror som man önskar att man haft, som typ hjälper en upp när man sitter fast i snön (jämför med min bror som intar position på lämpligt avstånd, pekar och skrattar), vågar kramas och tycker om att prata.

Hursom. På grund av denna fantastiska utflykt har jag så mycket träningsvärk i vaderna att jag måste gå på utsidan av fötterna för att ta mig frammåt. Riktiga problem uppstog då jag skulle ner för en trappa. Funderade ett tag på att göra som småttingarna, sitta på trappstegen och glida ner till nästa, men körde istället "farmor-stilen" och tog mig ner ett steg i taget, på sidan lixom.

Räddningen kom när det blev dags för utgång igår och jag satte på mig högklackat. Heaven! Inte lika kul att ta av dom sen.


Humor


Pappa: Sandraaaa, kolla!! Ta en bild på mig! Har du tagit nu? Ballt va??