Mys hos Filippa


Var på en supermysig tjejmiddag hos Filippa i fredags. Äntligen lyckades vi samla alla tjejer från klassen UTANFÖR skolan och det blev verkligen lyckat.

Snyggast klänning hade Filippa (min paljettjacka, som enligt min pojkvän ser ut som något Elton John skulle dra på sig, har inte mycket att komma med i jämförelse), Eva hade bästa minspelet och kvällens skönaste tips från coachen kom från Elina. Hon passade nämligen på att ge Lotten ett par systerliga råd när Lotten beklagade sig över att hon inte lyckats få ett enda hångel kvällen innan. Elina: "Gumman, mitt bästa tips är att våldshångla någon bara ".

Det visade sig senare att hon själv blivit utsatt för den här typen av desperata handlingar av en okänd tjej.  Hon beskrev det hela som att bli kysst av en sugpropp.

I min mobil finns ett citat som jag inte vet vem som ligger bakom. Men klockan 00.58 var det någon som sa "Det är synd och det är tragiskt, men jag ska INTE med ut." Jag misstänker att det var jag som deklarerade detta i förhoppning om att det skullet hindra mig från att följa mina instinkter och va ute till fem.

               
     


Kommentarer
Namn
Kom ihåg mig?

Mail


bloggadress



Trackback