Uppsalahelg


Passade på att hälsa på Lilljenny med tillhörande pojkvän (Per) samt den tillhörande pojkvännens vän (Ågren) i heglen! Skulle vilja beskriva det hela som en serie skrattanfall där det andra tog vid när det första tog slut. Mina magmuskler har träningsvärk.

Efter en brakmiddag och med en drink i högsta hugg sminkade jag Jenny på hallgolvet (inte helt säker på hur hon vågade, men det blev bra tillslut). Sen var det mitt eget smink som skulle göras och då hade både tre och fyra drinkar slunkit ner. Om vi säger såhär, frasen "ooohaha hoppsan! aja, det är inte så noga.." brukades rätt frekent under den halvtimmen.

Under tiden passade Jenny på att informera männen om att vi skulle sova i sängen och att de följdaktligen skulle få sova på luftmadrass. Jag vet inte riktigt hur hon lyckades, det enda jag hörde var "Jo, ni sover på madrassen.", lite muttrande och sen va det avklarat. Jag är full av beundran!

Därefter posades det med dörrkarmar, tequilahattar och en del annat kul, sen bar det av ner till stan. Det vi gjorde där var väl ungefär vad man kan förvänta sig, och dessutom finns det väl dokumenterat, så jag går inte in närmare på det.

Kvällen avslutades med tävling i a capella disneysånger indelade i lagen "vi som sover i sängen" vs "loosers på luftmadrass".



Kommentarer
Namn
Kom ihåg mig?

Mail


bloggadress



Trackback