..and you live alone I suppose?


I lördags var det dags för en girls night out. Började bra med bubbel i Karins superfina lägenhet på gärdet (fruktansvärt avis). För ovanlighetens skull hade jag lyckats få med mig J ut och Karin hade med sin en söt poolare också. Rätt som det var dök två estländska utbytesstudenter upp som visade sig vara dösköna (hur de hörde ihop med Karin är fortfarande lite oklart).

Kris, den ena utbytesstudenten, pratade otroligt bra svenska för att ha varit i sverige i bara 6 månader. Den andra, Sandra, hade bott i Skåne i 6 månader och lät följdaktligen som att hon hade talfel.  Själva grammatiken och orden hade hon däremot stenkoll på. Imponerande! Sen va klockan helt plötsligt 1 så då drog vi oss ner mot stureplan och hade ett par roliga timmar på Sturecompagnet.

Man skulle kunna säga att kvällens genomgående tema var utlänningar. Först blev en utlänning ordentligt dissad av en av våra medhavda utlänningar. Sen blev vi raggade på som grupp av några engelsmän, vilka påstog att alla engelska kvinnor är lönfeta men att svenska tjejer är genomgående snygga. Kan inte mer än hålla med.

Därefter blev blev vi återligen inbjudna till att spendera sommaren på sydligare breddgrader. Den här gången kom erbjudandet från ett gäng spanjorer som ville att vi skulle komma och festa i ett av deras hus på Ibiza. Tidigare har vi blivit bjudna till Italien av "Freddy" som gång på gång bedyrade "I live ALONE!!". Därför var det dräpande roligt när Jenny med ordentlig skepsism sa "...and i suppose you live alone?". Den stackars spanjoren såg utterst förvirrad ut.

Väl ute på stureplan igen kom Karin dragandes på en dubbelt så lång halv-finsk man. Honom dumpade vi dock.

Enligt egen utsago lyckades Jenny med följande kommentar på vägen hem;
Kille: - Ey, hur länge har du öppet?
Jenny: - Dygnet runt, men bara för medlemmar.

Det var Jennys kväll helt enkelt!


image144
Kris och Sandra fattade inte grejen, men blev fotade :D
Jenny la dock benen på ryggen så fort fotografen närmade sig. Haha.

Kommentarer
Namn
Kom ihåg mig?

Mail


bloggadress



Trackback