Proppen+Schönbak+Sändy = THE Band


Fredag var det för ett par dagar sen. Hade gärna velat att det var fredag igen, men tyvärr är det som känt bara fredag en gång per vecka. Under föregående fredagskväll agerade jag stand-in dotter i familjen Schönberg, något jag mer än gärna gör då och då.

Den här gånger åt vi middag på en trevlig restaurang och gick sen på den årliga VRG musikalen (City of Angels). Efter halva akten hamnade jag på en stol mitt emellan Jenny och Martin och lyckades på så vis hindra all form av puttinuttande och lår-taffsande.

Musikalen var, som allt annat som har med VRG att göra, av hög kvalité med en massa duktiga sångare. Bäst var såklart "Jimmy" med sitt bländvita leende och sköna smörsångar-röst. En kombo som fick det att pirra i alla flickors magar.

Martin övergav oss därefter för att spela CS, som den äkta nörd han innerst inne är, så jag och Jenny gick till Nordic och drack Mojitos. Lagom till att drinkarna var slut blev vi dock tillbakabjudna till Martin för att spela Rock Band med Proppen och Wrong. Då det visade sig vara stört kul kom jag inte hem förän halv 4 nån gång. Det är verkligen speciellt att åka tunnelbana ensam och nykter med en massa helgfyllon.

Kommentarer
Namn
Kom ihåg mig?

Mail


bloggadress



Trackback