"Proppen..? Är du förstoppad eller?"


Nyår blev i Båstad med en fantastisk samling människor. Allt från bilresan ner (med en kavalkad av BSB, Spice Girls och Britney hits), till festen (och fyllorna) var nästan de roligaste hittills.

Nyårsfirandet började med en mysig förfest och följdes av middag på Madison. Trots att bearnaisesåsen legat på golvet (?) var middagen super, jag är impad :) 

Efter 12 slaget knatade jag Wrang och nån mer ner mot Loft, medan Jenny, Martin och Sofiorna åkte bil med en full skotte. Wrang prisade Sofie som världens bästa flickvän, galet söt och så vidare - något han sjävlklart blånekar till såhär i efterhand.

Wrang var överlag onaturligt trevlig under stora delar av kvällen. Han gillade allt och alla och älskade många. På Loft vände det tyvärr när han, enligt Proppen, började peka på diverse tjejer och totaldissa dem. "Minnena är suddiga" och "ja, jag hade en karatefylla" erkände han senare.

Sofie Müller hade redan på Madison sin titta-under-lugg-och-se-oanständigt-utmanade-ut-blick. Det betyder oftast bara en sak. Följdaktligen hånglade hon med båda tvillingarna Hagander på Loft, men mindes det morgonen efter som att hon bara hånglat mycket med en av dem.

Däremellan hann hon somna i Proppens säng, bredvid Wrang, och vägrade flytta på sig. Proppen var nära tårar innan Sofie, på äka Müllermanér, plötsligt studsade upp ur sängen (iförd endas WRANGS piké) och svansade bort till sin egen säng. Å andra sidan var hon inte ensam om sängstölder.

Nicknamet Pukie tillhörde Fifi de första dagarna tills det att Jenny, något otippat, övertog det från honom. 


Bakisprat:
Proppen, Jenny och jag om att Wrangs alla söner ska heta Lennart;
Jenny: Det är praktiskt.. Typ
Sofie:  Med Wrangs gener så kommer dom kommer vanka omkring och säga sina egna namn. Fatta hur irriterande det kommer låta "LennartLennartLennart".
Jenny: Sådär som rumpnissar låter..
Sandra: Ja precis. Och rumpnissar är också tunnhåriga.

Toffe: Proppen? Alltså, har det något att göra med att du är förstoppad?
Proppen: Eh, nejdå. Det funkar bara bra!


Kommentarer
martin

hahahaha... sofie moller, hahaha

2008-02-10 ♥ 22:46:23
Namn
Kom ihåg mig?

Mail


bloggadress



Trackback