Hemma hos: Mr Wrong


Proppen fyllde 20 igår och det smygfirade vi med drinkar på East (Sofies och Sofies 20*2 årsfest på lördag är det officiella firandet). Innan dess hann vi med ett besök i Mr Wrongs lägenhet. Där hittade vi ett antal mystiska föremål.

 
1. Dalahäst. En dalahäst är i sig inget konstigt. I det här fallet, ståendes längst fram på köksbänken bland cigarrer, toapapper och värktabletter, kändes den dock helt off.


2. Transformer. Det finns inga ursäkter, transformers är inte ens inne bland de som är i rätt ålder för att använda dem, dvs ungefär två decenier yngre än Wrang. Johan har ställt åbäket på köksfläkten á la bästa sortens hemma-altare. Under de relativt få minuter vi var i lägenheten hann han bygga om den två gånger.


3. Hårfön. (Inte Sofies)


4. Go-kartmedalj och sparkdräkt. Det är en sak att äga sånna saker, en helt annan att ha dem framme i lägenheten. Å andra sidan förvånar det mig föga att Go-kart skulle visa sig vara sporten för Wrang, det är barnsligt och gubbigt på samma gång. Men framför allt - det är ingen riktig sport.


5. Traktor i hårdplast.


6. Tygstycke i velour med julbrodyr. När förvirring kring vad föremålet egentligen var uppstog och Müller föreslog stolsöverdrag blev Wrang stött. Det är tydligen någon slags korg.

Bild saknas tyvärr!
6. Veet hårborttagningsmedel. Därmed kan vi hittat förklaringen till hans allt mindre väl-behårade hjässa.

Kommentarer
Namn
Kom ihåg mig?

Mail


bloggadress



Trackback