Alla sätt är bra


Sofie och Sofie hade ägnat hela lördagen åt att göra tårta, snittar (enligt Bodén "skagen schnitzlar") och att grundligt städa ur Sofie M:s hus. "Överste Müller" tittade fram redan innan första glaset bål, då Mattias (Sofies bror) anlände. Müller tog i från tårna och befallde honom att ta av sig skorna utanför dörren. Det stackars barnet såg skräckslaget ut och tog snällt av sig skorna, ståendes på trappen barfota (utan strumpor!)

Till middagen var nästan hela nyårsgänget samlat, dock var Fiffi utbytt mot en liten Göteborgare. Förutom att Sofie inte hade lyssnat på Wrangs preferenser vad det gäller pizza ("Jag vill ha en oxfilépizza med bea. Men INGA räkor!!") och att den lilla Göteborgaren verkade tycka att det var väldigt varmt, var alla mycket nöjda och glada.

Sen fylldes huset snabbt av en massa välkända ansikten, inte minst från VRG. Marcus blev jag sjukt glad att se, men på grund av Fredriks rediga fylla gick han hem alldeles för tidigt. Johan Nyberg lyckades jag också hitta, trots att han bytt frisyr (som han för övrigt har haft sen vi gick i ettan på lågstadiet tillsammans) och numera mer såg ut som Peter Jihde än sig själv.

Kvällen till ära hade jag tagit med mina "kycklingfiléer", som jag nog faktiskt ska tillägna ett eget blogginlägg ngn gång i framtiden. Efter en del drinkar grabbade jag glatt tag i Jennys hand, satte den mot min bh och sa "gissa vad jag har här!". På grund av vår historia med dessa bh-inlägg (som ser ut som ett par kycklingfiléer) utbröt en dunderflabb.

Bodén som satt brevid oss fattade att han hade missat något och inledde därför en ingående och ohämmad undersökning av det hela. När även Martin började peta på mina bröst tyckte både Jenny och jag att det hade gått lite för långt. Martin menade dock att det inte gilldes, med motiveringen "men det är ju egentligen inte dina bröst jag vill ta på!". Det slutade hur som helst med att Martin, till sin stora förtjusning, fick låna dem (se bild nedan).

Nu har även det här blogginlägget blivit för långt. Shame on me. Resterande händelser får jag skriva om någon annan gång.

        

Kommentarer
Namn
Kom ihåg mig?

Mail


bloggadress



Trackback