Sex dinkar och sniglar


Igårkväll roade jag och Olivia oss med att besöka den söta baren Little Perisa på Östgötagatan. Det härliga med det stället är sittpuffarna och dom decimeterhöga borden som utgör bardelen av restaurangen. Otroligt nog var stället rätt packat, trots att igår var en tisdag! Vi parkerade oss därför på dom enda stolarna högre än 40 cm (dvs stolarna i baren) och jobbade oss igenom drinklistan.

Vår nya favorit heter något i stil med Xalintia och består mestadels av vaniljvodka och mynta. Något som bör påpekas är att personalen är oerhört generös med myntan, drinkarna påminde på något sätt om skog. Än mer slående blev likheten när Olivia upptäckte att drinken inte bara innehöll vegitation utan även djur. Längst ner på botten låg nämligen en snigel. Tänk att få bada i en drink, inte illa för en snigel.


Vi hade rätt kul åt alla dom som fastnade med blicken i Olivias urringning, och på vägen hem blev vi bjudna på gigantiska kanelbullar av spärrvakten (om det hade något med urringningen att göra vet jag inte). Olivia höll på att dissa erbjudandet eftersom hon trodde det handlade om spärrvaktens halvätna bulle. Men som tur var så var han ihärdig och såg till att vi gick därifrån med varsin oäten. Gulligt.



Foto: Kille/tjej som gillade öl.


Kommentarer
Namn
Kom ihåg mig?

Mail


bloggadress



Trackback